Alla inlägg den 15 april 2011

Av friskareochstarkare - 15 april 2011 18:14

Idag var jag och syster på ett Indoor Walking pass, 45 min. Det är rätt kul faktiskt, tyckte inte det första gången har jag för mej - men det var det. Dock var det grymt jobbigt, kan ha varit så att jag verkligen tog ut mej oxå... Det var så sjukt varmt inne i salen så jag höll på att tuppa av, men eftersom ingen annan klagat på det så var det väl bara jag som kämpade extra hårt...   


Så här står det om Indoor Walking på www.indoorwalking.nu


"Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt - men glöm inte elitidrottaren. IndoorWalking är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass.

Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer."

 

Nästa gång ska jag ställa mej närmre a.c:n, så jag klarar mej bättre. Riktigt jobbigt idag...  Det är även tal om att de ska lägga in ett lunchpass på 30 minuter - vilket både jag o syster tycker är toppen! Det innebär då att vi kan träna fler pass tillsammans!


Imorgon är det jobb en stund mitt på dagen, men jag hoppas att jag kommer ut på löprunda efter det så jag rör på mej något imorgon iallafall. Funderar även på att återuppta BodyBalancen på söndagar - det var ju faktiskt himla skönt. Dumt att jag slutade gå regelbundet... Det var typ tre söndagar i rad jag inte kunde, sen bara började jag inte gå dit igen... Dumt!


Nu ska jag njuta av fredagen... Ha en trevlig helg!

Ovido - Quiz & Flashcards