Alla inlägg den 30 maj 2011

Av friskareochstarkare - 30 maj 2011 12:18

Har varit uppbokad hela veckan på grejer, vilket har varit roligt men lite jobbigt att inte ha nåt ledigt...


Jag är klar med min VFU nu och det känns jätteskönt! Extra skönt är det eftersom jag har fått extrajobb där i sommar!   


Det blev inte så mycket träning i veckan, precis som jag trodde men i lördags klämde jag inte ett jättebrapass innan jobbet.


Var med om en sådan sjukt obehaglig händelse på bussen på väg till gymmet, trodde allvarligt talat jag skulle dö....

En sjuk/hög/störd människa satt bakom mej på bussen o efter några händelser (för att göra historien kort) så hotade han med att han skulle slita ut mej ur bussen och slå ihjäl mej om jag någonsin tittade på honom igen.... O då hade jag inte gjort någonting förutom att snegla på honom två gånger för att han uppträdde märkligt. Obehagligt! Egentligen skulle jag ringt polisen, men jag hade inget signalement på honom och visste ju inte heller vart han skulle hoppa av.... Sedan helt ärligt, så tänkte jag på att polisanmäla först senare på kvällen.... Usch!!


Idag har jag varit duktig o fixat med sådant som jag struntat i tidigare i veckan, o efter jobbet idag tänkte jag ta mej ut o springa lite - om det går...


Imorgon crosstrainerpass, onsdag sjukgymnastik och löpning, torsdag är det 2årskalas o hela helgen ska spenderas med en hemtenta som ska in nästa vecka. Däremot är jag ensam hela helgen om någon vill umgås någongång?? =)


Nu är det lunchdags!


Ovido - Quiz & Flashcards