Alla inlägg den 15 maj 2011

Av friskareochstarkare - 15 maj 2011 21:26

Morgonens träning gick bra. Startade med ett cykelpass på 20 minuter, gick över till crosstrainern 20 minuter och avslutade med rygg och magövningar och stretch. Skönt!

Imorgon ska jag tillbaks till sjukgymnasten och få min dom... Hon pratade om att jag ska få akupunktur, men jag förstod inte om jag ska få det imorgon eller senare? Ja, det återstår att se.


Kalaset idag var trevligt. Grillad korv, potatissallad och vanlig sallad stod på menyn, så en relativt bra "lunch" blev det.


Imorgon ska jag träna på förmiddagen, blir endast kondition då också eftersom jag inte vill förvärra med träningsvärk om det skulle bli akupunktur på eftermiddagen.


På tisdag ska jag även gå på zonterapi - ÄNTLIGEN! Har inte gått sedan förra året i augusti så det är efterlängtat! O att ha träningsvärk när man går på zonterapi är inte skönt! Mer om det på tisdagkväll... Längtar sååå mycket! Mår så bra när jag får zonterapi!


Nu är det hockey som gäller, trots att jag inte är så jätteintresserad sitter jag ändå och småtittar - det är ju ändå final... 1-0 står det nu...   

Av friskareochstarkare - 15 maj 2011 09:37

På väg ner till gymmet... Det är alltid skönt att träna så här tidigt, det brukar inte vara så mycket folk där då. Inte för att jag bryr mej idag när jag ändå ska köra kondition o inte har maskiner att vänta på...


Blir ingen promenad utomhus, vädret just nu är okej - men himlen är väldigt mörk och jag vågar inte chansa.   


I e.m är det kalas som gäller, dock är det oklart om det är kalas med fika och kaffe eller kalas med mat... Kanske bäst att ringa och fråga?


För övrigt har jag sjuuuk träningsvärk i bröstmusklerna, övre ryggen och framsida lår. Känns skönt när man känner att kroppen jobbat!   


Ha en bra söndag!

Ovido - Quiz & Flashcards