Alla inlägg under juni 2011

Av friskareochstarkare - 7 juni 2011 09:17

Sitter ute på balkongen och pluggar, såå skönt! Svalt, skugga och lätta vindar - perfekt efter en varm och kvav natt...


Igår blev det ett kvällsdopp med goda vänner, tyvärr var vattnet inte så varmt som jag hade hoppats på... =)


Träningsvärk i magen! Främst sidorna. Har skrivit det förr - men det är så SKÖNT att ha träningsvärk i magen!  Eller hur?


Idag ska jag skriva på tentan hela fm, gå i skolan på em och sen skriva klart tentan så att  jag kan lämna in den! Resten av veckan är det jobb som gäller - ska bli så roligt att träffa de små barnen igen!!


Hoppas ni får en bra start på jobbveckan!

Av friskareochstarkare - 6 juni 2011 18:28

Blev ingen träning i fredags, hyrde en film och slappade istället. Träningen fick bli på lördagsmorgonen istället - det gick lika bra det! Cyklade till gymmet o väl framme var jag redan sjukt svettig... Cross, löpning, cross. Skönt! Blir nöjd efteråt när man kan ligga o njuta i solen hela dagen... =)


Igår blev det ingen träning, men däremot årets första utomhusbad! Riktigt skönt var det när jag väl kommit i... ;)


Idag cyklade jag ner rätt tidigt till gymmet o trodde det skulle vara varmt ute - men jag höll på att förfrysa i endast linne och tunn träningsjacka... Crosstrainer, cykling, cross blev det idag. Hann även med tantryggövningarna och mage också. Testade en för mig ny övning för de sneda magmusklerna. Man ligger på sidan i en sånhär:   Men istället för att för att göra som på bilden så lägger man sig på sidan och för överkroppen upp och ner. Sjukt effektiv! Vet inte varför jag har använt mej av denna övning tidigare... ?


Nu - kvällsdopp...

Av friskareochstarkare - 3 juni 2011 12:04

Sprang en sväng igår, denna gången i skogsområde. 2,2 km blev det. Tråkigt men sant - jag orkar inte mer. Jag har ju inte sprungit på länge, men det märks att konditionen försvinner snabbt. Förhoppningsvis så kommer den tillbaka lika snabbt igen. Men fyy vad tråkigt det är när man märker att man inte orkar.... =(


Ikväll ska jag varva löpning o crosstrainer, ska spendera kvällen på gymmet. Det borde ju inte vara så mycket folk där - folk vill väl vara ute i solen och umgås... ;) Så förhoppningsvis är jag rätt ensam där, om inte folk tänker som jag. =)


Tänkte att jag ska åka o köpa lite räkor tills ikväll. Det brukar bli det när F inte är hemma, det gäller att passa på... Gott och nyttigt!


Hoppas ni får en bra dag i solen, nu ska vi ut o käka lunch...

Ovido - Quiz & Flashcards